BOSCH WATERSTOFZUIGERS

Bosch is een bekend merk met een grote verscheidenheid aan huishoudelijke en DIY apparatuur. Zo maken zij onder andere wasmachines, keukenmachines, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Maar ook stofzuigers en andere reinigingsapparaten zijn onderdeel van het aanbod van Bosch. Wanneer je een Bosch waterstofzuiger koopt weet je dus zeker dat je een betrouwbaar en goed merk koopt.

De Bosch waterstofzuigers zijn echte alleszuigers. Ze zuigen met gemak zowel je droge als natte vuil op en zijn daardoor in veel situaties te gebruiken. Vergeleken met de merken Nilfisk en Kärcher zijn de waterstofzuigers van Bosch iets duurder. Dit komt voornamelijk omdat de Bosch stofzuigers TNO gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze speciale filters hebben waardoor je ze goed kunt gebruiken tijdens het klussen. De goede filtering zorgt er voor dat de fijne stofdeeltjes worden opgevangen en je zelf geen last hebt van fijnstof.

Naast de TNO certificering is een extra bijkomstigheid dat je op veel waterstofzuigers van Bosch ook het gereedschap van hetzelfde merk kunt aansluiten. Op die manier kun je bijvoorbeeld eenvoudig een gaatje boren en het stof opzuigen. Deze stofzuigers van Bosch vallen dan eigenlijk ook in de categorie bouwstofzuigers.

Hieronder vind je een overzicht van de beste waterstofzuigers van Bosch.

Overzicht van de Bosch waterstofzuigers


Model

Naam

Prijs

Vermogen

Inhoud

Reviews

Bestel

117,95

1200 W

13,5 liter

209,-

1200 W

7,5 l

604,-

1380 W

19,2 l

104,99

1000 W

15 l

351,-

1200 W

16 l

Contact opnemen